Over ons

Fevzi Bani heeft in 1999, nadat hij al 15 jaar als schilder voor een gerenommeerd onderhoudsbedrijf had gewerkt Bani Schildersbedrijf opgericht.

In de afgelopen 15 jaar zijn er een groot aantal projecten uitgevoerd, waaronder het schilderwerk en de renovatie van een aantal monumentale panden in de regio  Dordrecht en Rotterdam en projecten  voor woning co÷peraties en aannemers.


BANI Schildersbedrijf b.v.
Fevzi Bani - Directeur
Hertenburg 73
2994 CA Barendrecht

Tel: +31 (0) 180 - 629 736
Fax: +31 (0) 180 - 629 981
Mobiel: +31 (0) 6 - 53 21 22 63

E-mail: fevzi@banischildersbedrijf.nl

Projecten

Project Geervliet
Bewoner: Bani Schildersbedrijf heeft in 1996 de buitenkant van het huis geschilderd. Het oude verfwerk is helemaal afgebrand en er is een nieuw systeem aangebracht. Na 8 jaar was het schilderwerk eigenlijk nog in heel goede staat, daarna is er door Bani een overschilderbeurt uitgevoerd, die weer 8 jaar mee kon. In de tussentijd zijn er naar volle tevredenheid ook diverse binnenwerkzaamheden uitgevoerd, waaronder het herstel van gestucte plafonds en het plakken van glasvlies op de muren.

Project Hoogvliet
Bewoner: Bij de koop van ons nieuwe huis zagen de kozijnen er zo slecht uit dat wij van plan waren nieuwe kozijnen te bestellen. Bani heeft de oude kozijnen helemaal hersteld en dubbel glas geplaatst. Een aantal stukken hout zijn vervangen en er zijn nieuwe panelen geplaatst. Al met al ziet alles er weer als nieuw uit, voor een redelijke prijs.Project Rhoon
Bewoner: Op advies van Bani Schildersbedrijf zijn de bruine kozijnen en panelen van mijn woning in een lichte kleur geschilderd. De woning ziet er na de schildersbeurt weer prachtig uit, en ik heb de garantie dat door de lichte kleur het schilderwerk weer lange tijd mee kan.

Project Oud Beijerland
Bewoner: Nadat we een oudere woning gekocht hadden is door vrienden van ons Bani Schilderbedrijf aangeraden om het schilderwerk uit te voeren. De werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid en binnen de planning uitgevoerd.

Project Ridderkerk
Door Bani schildersbedrijf is bij ons in de afgelopen jaren zowel het binnenschilderwerk als het buitenschilderwerk uitgevoerd, waarbij in de straat een aantal buren ook het stucwerk aan de gevels hebben laten schilderen.

Project Gouda
Buiten schilderwerk aan 24 woningen.

 

 

Copyright « 2013 BaniSchildersbedrijf.nl